Cynisk?

Ibland när jag går omkring i centrala Umeå så stöter jag på hus som ser ut på detta sätt.

Det är ju inte direkt någon trevlig syn och jag blir mest bara förbannad och arg. Jag inbillar mig nämligen att husen inte underhålls för att de ska bli så dåligt skick så att ”det måste rivas för det går inte att renovera”, sedan så kan huset rivas och något nytt flashigt hus kan byggas där. Cynisk? Jag? Kanske lite grann.

2 Comments on “Cynisk?

  1. Titta inte förbi mig. Jag hyr numera villan där min familj har bott i drygt 120 år. Möjligen skall huset rivas om ett par år, men ingenting är helt bestämt och allt renoveringsarbete är inställt.

    • Det är så trist när det blir på det viset. Jag önskar att folk tänkte lite mer på historiken när det gäller byggnader.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.