Black and white day

For some reason I need to post a black & white photo today. Here is one from a few years ago

5 Comments on “Black and white day

 1. Snyggt och stämningsfullt foto med molnen som tornar upp sig över bunkern eller vad det nu kallas. Läser att Suomenlinna (obs! uo och inte ou) finns med på världsarvslistan och det verkar ju vara ett vackert ställe att besöka.

  • Jo, det var riktigt intressant att besöka stället. Jag gick mest runt och tittade, kollade inte så mycket på själva museumet – var dock in och tittade lite granna. Om du hamnar i Helsingfors så rekommenderar jag att ägna en fm/em (eller en hel dag) åt Sveaborg. Om jag åker dit så kommer jag definitivt att besöka Sveaborg igen och ägna mer tid åt stället (jag var nog där 3-4 timmar).

   Och tack för stavningen, jag lyckas stava fel på alla språk 😜

   • Diftongerna är svåra, men jag föddes i diftonglandet. Fick verkligen lust att ta en tur dit, när det är mer fritt att resa igen. Tack för inspirationen!

   • Av någon anledning som jag själv inte förstår så trivs jag väldigt bra i Finland, förstår inte finska men det har aldrig bekymrat mig. Hade jag någon anledning att åka skulle jag definitivt besöka Helsingfors igen och stanna minst lika länge som förra gången (10 dagar).

   • Oj, tio dagar! Jag skäms nästan, fast jag har stor släkt i Finland så är det nog 25 år sedan jag vara där och då bara på en konferensresa till Helsingfors. Måste verkligen göra något åt det.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.