A quick visit to a national park

My son and his girlfriend invited me to come along for a quick visit to my mother + an even quicker visit to one of the national parks. I, of course, said “yes”, packed my camera bag and after some struggle managed to get into the car (old man with larger than average feet and body).

After a few hours at my mothers house, and way too much to eat, we headed to one of the national parks in the area. Unfortunately we didn’t have that much before sunset to it was a quick visit but I managed to snap a few photos.

Trying to take photos of Albus when he is having fun often results in blurry photos

Since it was a gray day and the sun was setting and I had no tripod it was sometimes difficult not to get blurry photos due to me moving the camera.

Sometimes I wonder about dogs, doesn’t he understand that the water is cold? I mean there is ice slightly outside the frame.

On the way I tried to take a photo of a “waterfall” (it’s about 5-10 cm high 😋) which became a problem since it was in the woods and it was getting dark. But considering that the photo was taken without any kind of support for the camera and I was wobbling around trying to keep still, I think this came out OK.

Thanks to the image stabilization on my camera !!

4 Comments on “A quick visit to a national park

    • Tack. Jo, det blev bättre än vad jag trodde. På vägen dit såg jag flera ställen som jag hade velat prova att fota men det var inte riktigt läge. Jag måste nog ta och åka dit när jag får lite tid över … det är ju lite pinsamt, det är bara ca 2-2.5 mil från där jag växte upp. Det är Skuleskogens nationalpark och detta är där man går upp till Slåtterdalsskrevan. Klart värt ett besök om man har vägarna förbi.

  1. Frost i träden blir snyggt på bild, det har vi alltför sällan. I bild nummer två gillar jag färgerna, sandens färg mot himlens och havets och så förstås de mjuka buktande formerna. Sen är den lilla människan nåt som jag fastnar för, i tredje bilden, snyggt. Isformationerna kring bäckfallet blev läckra. Kort sagt, fin fotoserie!

    • Tack för kommentaren och berömmet. Min favoritbild finns inte med här, jag hittade den efter jag lagt upp bilderna – den liknar bild nr 2 men har en mer buktande strandlinje … egentligen så hade en kombination av dem blivit bäst 🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.