The problem with fresh snow

It’s nice when it’s snowing, suddenly the world look like it should in the winter.

Everything looks better in snow, and it’s really nice to have some snow after two months of horrible (warm and rainy) weather. The last two days it has been snowing lightly, but persistently, so we actually have some snow now.

There is however one problem of being out taking photos in this kind of weather: everything looks so nice and by walking across the pristine snow I destroy the experience for the next person coming here.

On the other hand, all of this disappears if the wind picks up, or it becomes a bit warmer or … So, I should probably don’t feel too bad about walking across the snow.

Anyway, it was a nice walk.

This Post Has 2 Comments

  1. Vackert med vitt landskap, det är inte ofta man får uppleva det längre och kommer det så försvinner det alltför fort. Fina bilder du bjuder på här.

    1. Tack. Ja det känns verkligen trist, i år fick vi visserligen snö ganska tidigt men det försvann efter några dagar. Sedan har det kommit och gått under november/december. Men nu mellan helgerna så kom det lite snö som har legat kvar fint i trädena. Märks direkt på mitt humör, jag tycker inte om när det inte är snö på vintern.

Leave a Reply

Close Menu